att-vinna-på-lotto

Lotto

Go Lotto, även känd som Plus Lotto, är ett av Europas största lotterispel. Det unika med Go Lotto är att du som svensk kan spela online och ta ut dina vinster utan mellanhänder. Detta är inte vanligt då det främst är Lotto från Svenska Spel som erbjuder online-spel i Sverige. Men med Go Lotto öppnas dörren till fler internationella lotterier.

Veckans chans till 20 Miljoner – Go Lotto

Varje vecka bjuder Go Lotto på chansen att vinna hela 20 miljoner kronor. Med dragningar varje fredag finns det ständigt nya möjligheter att bli miljonär. Företaget bakom detta spännande lottospel startade redan 1995 och har sedan dess delat ut miljontals i prispengar.

Säkra vinster – Inga mellanhänder, inga problem

En av anledningarna till Go Lottos popularitet är deras säkra överföringar. När du vinner hos Go Lotto får du alltid din vinst, helt utan mellanhänder. Detta löser problemet som kan uppstå när man spelar utländska lotterier som inte tillåter utländska medborgare att spela. Dessutom är vinsten på lottospelet försäkrad. Detta innebär att du som spelare aldrig behöver oroa dig för att företaget ska gå i konkurs eller ha problem att betala ut vinster. Besök lotto-spel.nu för att läsa mer om lotto.

Spela och bidra till välgörenhet – Röda Korset

När du spelar Go Lotto bidrar en del av dina insatser till Röda Korset. Varje år skänker Go Lotto miljontals kronor till välgörenhet. Därför kan du spela Go Lotto med gott samvete, du gör nämligen en god gärning samtidigt som du spelar.

Plus Lotto – Mer än bara Lotto

Plus Lotto erbjuder mer än bara lotto. På deras hemsida kan du även spela andra spel som keno och bingo. Du spelar dessa spel i realtid och får omedelbart veta om du har vunnit. De erbjuder även flera skraplotter och mindre spel för den som vill variera sitt spelande.

Vägen till jackpott – Hur du spelar Go Lotto

Att spela Go Lotto är enkelt. Du går bara in på Plus Lottos hemsida och registrerar ett konto. För att vinna jackpotten måste du pricka in sex rätta nummer samt ett bonusnummer av 49 möjliga. Att spela en rad kostar 3 euro och det finns flera betalningssätt tillgängliga. Med Go Lotto är vägen till jackpotten aldrig långt borta.